XVII Edició de TARRACO VIVA: “El llegat d’August”

Image (1) cartell_tarraco_viva_2015_.jpg for post 20508La propera setmana, entre el 4 i el 17 de maig de 2015, està prevista una nova edició de TARRACO VIVA, el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana que se celebra a Tarragona, i que enguany se centrarà en la temàtica del llegat d’August.

Al llarg dels dies en què es desenvolupa el festival, com cada any, hi ha programades una gran quantitat de reconstruccions històriques i d’activitats de tota mena adreçades a tots els públics a l’entorn de l’empremta romana a la ciutat de Tarragona.

| Per a més informació cliqueu aquí |

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s