Proposta pel cap de setmana: “Jocs Romans”, conèixer la vida a l’antiga Emporiae tot jugant

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, celebrarà el taller familiar “JOCS ROMANS” en una ocasió única dissabte 18 d’abril a les 12 hores. Aquesta serà una activitat ideal per compartir un matí de dissabte en família i per conèixer el nostre passat i valorar el nostre patrimoni d’una manera lúdica.

Molts dels jocs als que juguem avui tenen milers d’anys d’antiguitat, gran part d’aquests procedeixen d’època romana, amb el context d’una cultura d’origen en què es mantenia una estreta relació amb el joc des de la infància fins a l’edat adulta. Al jaciment d’Empúries hem trobat nombroses peces procedents de l’antiga Emporiae, nines, daus, que ens suggereixen com van tenir lloc els jocs dels infants tant a casa com al carrer, activitats que reviurem amb aquesta activitat. Tindrem l’oportunitat d’apropar-nos a l’antiguitat clàssica, d’establir paral·lelismes i de veure com han evolucionat les formes de diversió dels nens i nenes fins arribar als nostres dies, tot això jugant!

Imprescindible reserva prèvia, abans del divendres anterior a la visita. El MAC-Empúries es reserva el dret d’anular la visita si no s’arriba a un mínim de persones inscrites. Reserves: Tel. 972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.