Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent

Image (1) cartell-jornades-ponent3.jpg for post 20366Com ja us havíem avançat fa uns dies, els propers dies divendres i dissabte, 17 i 18 d’abril, se celebraran les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent, coorganitzades pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de Ponent, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Institut Català de Paleontologia, en col·laboració amb el Museu de Lleida, el Museu de Guissona, el Museu de la Noguera, el Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega i el Museu Comarcal de Cervera.

Les jornades tindran lloc a Balaguer, a la sala d’Actes de l’Ajuntament, el primer dia, i a Lleida el dissabte, al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal. Al llarg d’aquests dos dies s’exposarà l’estat de la qüestió i les darreres novetats de l’activitat arqueològica i paleontològica dels últims anys, des de les diferents vessants: la recerca, la gestió del patrimoni, la socialització del coneixement, etc, a tot el territori de les Terres de Ponent.

| Descarregueu el programa definitiu en pdf |
| Descarregueu la butlleta d’inscripció clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.