Nou número de la revista Cypsela

Acaba de sortir el darrer número de Cypsela: revista de prehistòria i protohistòria, Núm.19 (2012), una publicació biennal del Museu d’Arqueologia de Catalunya, que publica, des de l’any 1976, treballs científics de recerca generals sobre la prehistòria i la protohistòria de Catalunya i de la mediterrània occidental fins al final de l’època ibèrica.

La revista desenvolupa una secció de tema monogràfic, amb articles de profunditat, tipus assaig o de síntesi; una altra d’estudis, amb articles analítics o concrets de tema lliure, i per últim una secció amb ressenyes bibliogràfiques.

| Per accedir a la revista cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.