Jornades sobre l’Estat de la Professió Arqueològica a Catalunya

Image (1) Jornades-sobre-Arqueologia.jpg for post 20295Durant els propers divendres 10 i dissabte 11 d’abril de 2015 se celebraran les Jornades sobre l’estat de la professió arqueològica a Catalunya al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona.

Aquestes Jornades estan organitzades al voltant de 4 blocs temàtics: “Projectes Formatius”, “Experiències Professionals”, “Situació actual de la Professió Arqueològica a Catalunya” i “Perspectives de Futur: l’Altre Arqueologia”. Els 2 primers Blocs temàtics es duran a terme a la sessió del divendres i els tercer i cuart blocs a la sessió del dissabte.

Inscripcions i informació: arqueo.jornades@gmail.com

| Per a més informació cliqueu aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.