Cicle de conferències sobre arqueologia subaquàtica al MNAT

Image (1) cicle-de-conferencies-Deltebre.jpg for post 20303Avui dijous 9 d’abril comencarà un cicle de conferències sobre arqueològia subaquàtica de temàtica relacionada amb l’exposició que s’exhibeix actualment al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona: “Deltebre I. La història d’un naufragi. Un episodi del setge i de l’ocupació de Tarragona (1811-1813)”.

El cicle consta de tres xerrades, la primera d’elles: “L’arqueologia subaquàtica: una història sota l’aigua”, tindrà lloc aquesta tarda a les 19,00 hores i anirà a càrrec de Xavier Nieto, coordinador d’Arqueologia Nàutica i Subaquàtica de la Universidad de Cádiz.

Les altres dues xerrades seran el dijous 16 d’abril: “Deltebre: història d’una excavació”, a càrrec de Gustau Vivar, director del Centre d’Arqueològic Subaquàtica de Catalunya, i el dimecres 29 d’abril: “Esdeveniments de la Armada Anglesa el 1813 a Tarragona, Coll de Balaguer i Deltebre: dades d’un naufragi”, a càrrec de Adam Gerard Quigley, investigador d’arxius històrics.

Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Plaça del Rei, 5. 43003 Tarragona
Hora: 19,00 hores
Entrada gratuïta, fins a exhaurir l’aforament

| Descarregueu el fulletó informatiu clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s