Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent


cartell-jornades-arqueologia-paloentologia-ponent-mitja
Els propers dies 17 i 18 d’abril, se celebraran a la sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer i al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal respectivament, les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent. Les Jornades ha estat coorganitzades pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de Ponent, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Institut Català de Paleontologia, en col·laboració amb el Museu de Lleida, el Museu de Guissona, el Museu de la Noguera, el Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega i el Museu Comarcal de Cervera.

En aquestes primeres jornades s’exposarà l’estat de la qüestió i les darreres novetats de l’activitat arqueològica i paleontològica dels últims anys, des de les diferents vessants: la recerca, la gestió del patrimoni, la socialització del coneixement, etc, a tot el territori de les Terres de Ponent.

| Descarregueu el programa en pdf |
| Descarregueu la butlleta d’inscripció clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.