Activitats a l’entorn de la Cova de les Llenes, Conca de Dalt (Pallars Jussà)

Image (1) Conferència-cova-de-les-Llenes.jpg for post 20245Coincidint amb l’inici de la segona campanya d’excavació a la Cova de les Llenes, Conca de Dalt (Pallars Jussà), que es desenvoluparà entre els dies 30 de març i 11 d’abril de 2015 sota la direcció dels arqueòlegs Maite Arilla, Jordi Rosell i Edgard Camarós, investigadors de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), hi ha previstes les següents activitats:

Conferència: “Momentos de la vida Neanderthal”, a càrrec del paleontòleg Dr. Florent Rivals, que tindrà lloc el proper divendres 3 d’abril a les 19,00 a la Sala Magna del Comú de Particulars de la Pobla de Segur (Pallars Jussà).

Concert: “La Música amb l’Evolució Humana”, amb diversos intèrprets: Desfargats, el Becari de Tritons, 1994, Marí Martí Quartet, COLLadEGATS, Randal i Songbird, el proper dijous 2 d’abril, a partir de 23,00 hores al Bar Kastri, de la Pobla de Segur. Entrada lliure.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.