Activitats a l’entorn de la Cova de les Llenes, Conca de Dalt (Pallars Jussà)

Image (1) Conferència-cova-de-les-Llenes.jpg for post 20245Coincidint amb l’inici de la segona campanya d’excavació a la Cova de les Llenes, Conca de Dalt (Pallars Jussà), que es desenvoluparà entre els dies 30 de març i 11 d’abril de 2015 sota la direcció dels arqueòlegs Maite Arilla, Jordi Rosell i Edgard Camarós, investigadors de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), hi ha previstes les següents activitats:

Conferència: “Momentos de la vida Neanderthal”, a càrrec del paleontòleg Dr. Florent Rivals, que tindrà lloc el proper divendres 3 d’abril a les 19,00 a la Sala Magna del Comú de Particulars de la Pobla de Segur (Pallars Jussà).

Concert: “La Música amb l’Evolució Humana”, amb diversos intèrprets: Desfargats, el Becari de Tritons, 1994, Marí Martí Quartet, COLLadEGATS, Randal i Songbird, el proper dijous 2 d’abril, a partir de 23,00 hores al Bar Kastri, de la Pobla de Segur. Entrada lliure.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.