Inauguració del: “Sender i Jaciment del Poblat Ibèric a Samalús”

Image (1) invitació-Samalús.jpg for post 20190Demà dissabte dia 28 de març tindrà lloc al centre cívic de Samalús, (Cànoves i Samalús, Vallès Oriental), l’acte oficial d’inauguració del: “Sender i Jaciment del Poblat Ibèric a Samalús”, amb diverses activitats programades per a l’ocasió que es desenvoluparan al llarg del matí.

Els actes programats amb motiu d’aquesta inauguració començaran a partir de les 9,30h amb la Pujada pel nou sender de l’antiga ruta de carboners cap al jaciment. El punt de trobada serà el Centre Cívic de Samalús. Posteriorment, a les 10,30h començarà la Jornada de portes obertes al jaciment de Puig del Castell, amb el recorregut per la zona habilitada per a la visita pública.

A les 12,30 hores tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració del “Sender i Jaciment del Poblat Ibèric a Samalús”, amb parlaments per part de l’alcalde de Cànoves i Samalús, José Luis López Carrasco, Marc Guàrdia i Llorens, arqueòleg director dels treballs, i Andreu Carreras Puigdelliura, diputat adjunt d’Espais Naturals. A les 13,00h s’oferirà un tastet amb receptes iberoromanes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.