Xerrada: “El patrimoni arqueològic: el llegat dels sentits?”

Image (1) Conversas_Kuanum3.png for post 20126El proper 25 de març a les 18,00 hores, a la Sala Seminari de Prehistòria de la UB, està programada la xerrada: “El patrimoni arqueològic: el llegat dels sentits?”, a càrrec Juana María Huélamo i Josep Maria Solias (KuanUm!), dintre del Cicle de Converses Patrimonials per a la primavera 2015, organitzat pel Grup d’Arqueologia Pública i Patrimoni-GAPP.

Amb aquesta proposta es vol anar més enllà de la història de pedres, d’herois i literats. La intenció no és donar informació, sinó transmetre sensacions que deixin empremta al públic més enllà del seu nivell de coneixement i que, d’aquesta manera, n’extregui una informació que no obtindria per mètodes més convencionals des d’una metodologia de treball rigorosa i científica.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.