Presentació del facsímil de la Memòria de les excavacions arqueològiques a la necròpolis neolítica de la Bòbila del Ravalet (Vilassar de Dalt), de Joaquim Folch i Torres

Image (1) ravalet.jpg for post 19895El proper dimarts 17 de març a les 19,30 hores tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona la presentació del llibre: “La necròpolis del Ravalet (Vilassar de Dalt). Excavació de dues sepultures neolítiques a Sant Genís de Vilassar”, publicació facsímil de la memòria de les excavacions dirigides per Joaquim Folch i Torres l’any 1914, amb una anàlisi revisada del jaciment.

En el curs de l’acte, els nostres companys Araceli Martín i Quim Folch parlaran de la relectura d’aquesta memòria, 100 anys després, i de la figura de J. Folch i Torres com a arqueòleg, un aspecte que havia romàs a l’oblit fins fa molt poc.

MAC – Barcelona: Passeig de Santa Madrona, 39-41

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.