Seminari: “La gestió de l’aigua en el Pròxim Orient Antic: Una mirada transversal aplicada a la Vall de l’Èufrates (Síria)”

Image (1) seminari_gestio_de_laigua.jpg for post 19772El proper dimarts 10 de març, dimarts, està programada una nova edició del Seminari del Grup de Recerca d’Arqueologia Prehistòrica del Pròxim Orient a la UAB. Aquest any el tema tractat és: “La gestió de l’aigua en el Pròxim Orient Antic: Una mirada transversal aplicada a  la vall de l’Èufrates (Síria)”.

El seminari començarà a les 15,30 hores a la sala d’Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres del Campus de Bellaterra (UAB), i enguany comptarà amb la participació de J.C. Margueron (IPHE, Paris); J. Voltes (UdL);  J. L. Montero (UdCoruña); i M. Molist (UAB).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.