Conferència: “Les excavacions arqueològiques de la Mancomunitat de Catalunya a l’illa de Mallorca”, al MAC-Barcelona

Image (1) Conferencia-Alber-L.jpg for post 19808Demà dijous 5 de març a les 19,00 hores se celebrarà la conferència: “Les excavacions arqueològiques de la Mancomunitat de Catalunya a l’illa de Mallorca”, al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona, que anirà a càrrec d’Albert López Mullor (Diputació de Barcelona i Universitat Autònoma de Barcelona).

La xerrada s’emmarca en les activitats programades al voltant de l’exposició: “La dècada prodigiosa: l’arqueologia catalana, un instrument vertebrador al servei de la Mancomunitat de Catalunya”, que romandrà oberta al públic fins al proper 15 de març.

Lliure accés, amb aforament limitat i  cal inscripció prèvia al telelèfon: 934 232 149, o a l’adreça de c/e: infomac@gencat.cat

|Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.