Actes de les XII Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona

Image (1) Portada-actes-XII-Jornades-Gironines.jpg for post 19718Us fem accessible la publicació de les Actes corresponents a les XII Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona celebrades a l’Hospital de Sant Julià de Besalú durant els passats dies 13 i 14 de juny de 2014.

Les Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona, que se celebren bianualment, estan organitzades pel Servei d’Arqueologia i Paleontologia, el Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, es van realitzar també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Besalú. Són un lloc de trobada dels professionals de l’arqueologia  on s’exposen i debaten els resultats dels darrers treballs realitzats a les comarques gironines.

| Podeu consultar i descarregar la publicació en pdf clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.