Viquimarató d’arqueologia a Gavà

Image (1) VIQUIMARATO_Gava.jpg for post 19686El proper dissabte 28 de febrer se celebrarà a Gavà una Viquimarató, una activitat inclosa en el viquiprojecte Arqueopèdia, impulsat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), la Universitat Autònoma de Barcelona-CORE de Patrimoni, el Museu de Gavà, les biblioteques de Gavà i Amical Wikimedia, emmarcada en el projecte Arqueopèdia.

Amb aquesta viquimarató de Gavà es pretén, d’una banda, formar en l’edició d’articles i engrescar tothom que hi tingui interès en formar part d’aquest projecte, que té en el taller del proper dia 28 de febrer el punt de partida. Per una altra banda, es vol millorar i ampliar les entrades dedicades a l’arqueologia al municipi de Gavà.

La viquimarató està oberta a qualsevol persona interessada en participar d’aquest projecte col·laboratiu. No es requereix experiència prèvia, només cal tenir interès per l’arqueologia i les noves tecnologies.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a la Biblioteca Josep Soler Vidal, presencialment, al telèfon 93 263 92 30 o al correu arqueopedia.gava@gmail.com

  • LLoc: Biblioteca Josep Soler Vidal, Pl. de Jaume Balmes, s/n, de  Gavà
  • Hora: 10,00h

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.