7a Jornada del cicle 100×100 Patrimoni: “Converses sobre monuments: crisi i projecte”

Image (1) 100x100-patrimoni.jpg for post 19474El proper 19 de febrer de 2015 se celebrarà el seminari: “Converses sobre monuments: crisi i projecte”, la setena jornada del cicle “100×100 patrimoni”, organitzat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona per celebrar el seu centenari, per abordar i debatre els aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.

En aquesta jornada es vol reflexionar sobre les intervencions que s’estan fent actualment, i de com no només la crisi econòmica sinó també altres crisis com les naturals, les socials, les de coneixement, i les de valors, incideixen en aquestes actuacions.

La sessió tindrà lloc a la sala “La cuina” de l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona); a partir de les 17,30h.

La jornada és gratuïta, i amb aforament limitat, per tant, cal inscripció prèvia. El termini d’inscripcions finalitza el proper 19 de febrer.

| Per a formalitzar la inscripció i altres informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.