Publicades les actes del XV Col·loqui Internacional d’Arqueologia de Puigcerdà – Congrés Nacional d’Arqueologia de Catalunya

Han estat recentment publicades les actes del XV Col·loqui Internacional d’Arqueologia de Puigcerdà – Congrés Nacional d’Arqueologia de Catalunya, que es va celebrar a Puigcerdà els dies 17, 18 i 19 de novembre de 2011.

Aquest congrés va ser organitzat per l’Institut d’Estudis Ceretans, juntament amb el Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, en col·laboració amb el Museu Cerdà. La present publicació s’ha editat amb el suport del Patronat Francesc Eiximenis de la Diputació de Girona.

Els Col·loquis Internacionals d’Arqueologia de Puigcerdà es van iniciar l’any 1974 i s’han anat realitzant bianualment des de llavors. En aquesta quinzena edició, dedicada a la “Transició edat del bronze final – la edat del ferro en els Pirineus i territoris veïns”, el Col·loqui va esdevenir també Congrés Nacional d’Arqueologia de Catalunya.

Aquesta publicació es pot adquirir al preu de 35 € l’exemplar a travès de l’Institut d’Estudis Ceretans, mitjançant l’email: ieceretans@gmail.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.