Publicació: “Homenatge a Ricardo Olmos. Per speculum in aenigmate. Miradas sobre la Antigüedad”

El 27 de juny de 2014 es va celebrar un acte d’homenatge al Museo Arqueológico Nacional de Madrid amb motiu de la jubilació del Prof. Dr. Ricardo Olmos. A aquest homenatge se suma ara la la publicació d’un llibre en reconeixement a la seva trajectòria personal i científica: “Homenaje a Ricardo Olmos. Per speculum in aenigmate. Miradas sobre la Antigüedad”, Erytheia. Estudios y Textos nº 7, Asociación Cultural Hispano-Helénica, Madrid 2014.

El llibre recull 107 contribucions realitzades per diferents col·legues, alumnes i amics del Professor Olmos, agrupades en set apartats: Grècia, Roma, Cultures de la Península Ibèrica, Altres cultures del Mediterrani, Història, Historiografia i Miscel·lània. A més a més, inclou unes notes biogràfiques, la relació de la seva extensa bibliografia científica així com els discursos efectuats a l’acte d’homenatge al Museo Arqueológico Nacional.

El llibre ha estat editat per l’Asociación Cultural Hispano-Helena, la qual volem agrair el fet que pugui presentar-se i descarregar-se de forma lliure al web d’Iberia Graeca.

| Per descarregar la publicació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.