Publicat l’article: “Tut-ankh-amon, una escena del crimen de más de 3.000 años”

Image (1) article-de-Tutankamos-el-perfilador.jpg for post 19356L’arqueòleg Joan Carles Rodríguez Alay, investigador del Seminari de Recerques Prehistòriques (SERP), ha publicat al número 9 de la revista “El Perfilador”, que edita la Sociedad Española de Investigación y perfiles Criminológicos, el treball: “Tut-ankh-amon, una escena del crimen de más de 3.000 años”.

L’article se suma a molts d’altres ja existents sobre el tema, i pretén aportar més coneixement sobre Tutankhamon, però des d’un aspecte que sovint s’ha tractat de manera superficial: els robatoris que es van produir a la tomba poc després de l’enterrament del faraó. Degut als límits que imposa el format d’article, l’autor ha triat els indicis més significatius d’aquesta recerca, i l’estructura narrativa del treball s’ajusta més aviat al que en l’actualitat es considera una anàlisi de perfilació criminològica.

Vegeu la publicació clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.