Curs de formació adreçat al professorat sobre arqueologia de la infantesa

“Arqueologia de la infantesa. Vida i mort” és el curs de formació gratuïta del professorat que, per vuitena edició, organitza l’ICAC amb el Camp d’Aprenentatge de Tarragona (CdA). Aquest curs, que consta de 30 hores lectives i pràctiques, tindrà lloc a la sala d’actes de l’ICAC del dilluns 2 al dissabte 7 de febrer del 2015. L’últim dia, a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona.

Està adreçat al professorat dels centres d’educació primària i secundària interessats tant en arqueologia com didàctica. També és un curs obert als estudiants de Ciències de l’Educació i al públic en general.

| Per descarregar el programa complet i accedir a les inscripcions, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.