Segon Simposi. Taller Internacional en Conservació de Col·leccions d’Història Natural

_______________________________________________________________________________________ El Centre de Restauració i Interpretació Paleontológica – CRIP dels Hostalets de Pierola, Barcelona acollirà el segon Simposi Internacional de Conservació-Taller de Col·leccions d’Historia Natural, que se celebrarà del 6 al 9 de maig d’enguany a Barcelona.

En l’organització d’aquesta segona edició, el CRIP tornarà a col·laborar junt amb el Museu Nacional Smithsonian d’Història Natural de Washington, el Museu Nacional de Escòcia de Edimburg i el Museu Nacional d’Història de Londres.

El propòsit principal d’aquesta trobada és aprofundir en tots ela aspectes relacionats amb la protecció y conservació de las col·leccions d’història natural.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.