“Els dilluns de la Societat”, de la SCE

Image (1) dilluns-de-la-SCE.jpg for post 19077Al gener tornen “Els dilluns de la Societat”, les xerrades gratuïtes sobre les diferents temàtiques de l’àmbit de l’egiptologia que organitza la Societat Catalana d’Egiptologia.

La primera xerrada programada del 2015, que tindrà lloc el dia 26 de gener, serà: “La tumba de Kha. El gran arquitecto de la XVIII dinastía”, a càrrec de la Dra. Esther Pons.

Les xerrades estan adreçades a totes les persones interessades en l’antic Egipte, i l’entrada és lliure. Totes les sessions, si no s’indica el contrari (consulteu la  web de la SCE), es portaran a terme de 19,30h a 20,30h al Saló de Plens de la seu del districte de l’Eixample, C/ d’Aragó, 311 (cantonada c/ Bruc), de Barcelona.

Per als interessats, el dia 19 de gener està prevista la reunió: “Viatge Egipte 2015”, per parlar del viatge a Egipte de la Societat, que se celebrarà a la seu de la SCE (carrer d’Aragó, 305, entresol), a les 20,00 hores.

|Accediu al programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.