Conferència: “El Serrat de Monteró: algunes pàgines mudes de la història de Camarasa”, a l’Espai Orígens de Camarasa

Image (1) Conferència-Monteró.jpg for post 19002Demà dissabte 20 de desembre a les 19,00h tindrà lloc a l’Espai Orígens, (Ctra. C13, km 44, Camarasa), la conferència: “El Serrat de Monteró: algunes pàgines mudes de la història de Camarasa”, a càrrec de Jordi Principal (Museu d’Arqueologia de Catalunya) i, Carles Padrós i M. Pilar Camañes, ambdós de Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

El Monteró és una de les darreres estribacions de les Serres Exteriors pirinenques, a llindar amb les planes de la Noguera. Dalt de la muntanya s’hi han assentat diverses cultures, amb propòsits diferents. Sobre aquests temes se’n parlarà al llarg de la xerrada i, si la climatologia ho permet, després d’una conferència de mitja hora aproximadament tothom qui ho vulgui podrà acompanyar els conferenciants al Monteró, per conèixer-lo de primera mà.

L’assistència és gratuïta, amb aforament limitat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.