Conferència: “El ritual funerari al fossar dels jueus de Tàrrega”, al MCUT

El proper dijous dia 1Image (1) invitació-conferència-ritual-funerari-tarrega.jpg for post 189618 de desembre s’impartirà la conferència: “El ritual funerari al fossar dels jueus de Tàrrega”, que anirà a càrrec d’Anna Colet, tècnica del MCUT i directora de les excavacions a la necròpolis jueva de les Roquetes. La sessió està programada dintre del cicle de conferències “Tragèdia al call. Tàrrega 1348” que organitza el Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega durant 2014.

La conferència tindrà lloc a les 20,30 hores a les sales nobles de Cal Perelló del Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega (c/ Major, 11, de Tàrrega).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.