Conferència: “Les primeres comunitats pageses de Catalunya: el poblat neolític de La Draga”, al MMB

Demà dimarts, 16 de desembre, a les 18,00h, se celebrarà a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n, de Barcelona), la conferència: ‘Les primeres comunitats pageses de Catalunya: el poblat neolític de La Draga’ a càrrec de Xavier Terradas (CSIC-IMF, Barcelona), Antoni Palomo (Arqueolític, UAB) i Raquel Piqué (UAB).

La conferència, que s’insereix en el marc del projecte El Raval 6.000 anys d’història, explicarà, a través del jaciment del poblat neolític de la Draga (Banyoles), com ara fa uns 7000 anys es van introduir pràctiques agrícoles i ramaderes, uns nous models de subsistència que van suposar canvis substancials en l’economia i la societat d’aleshores, i com el neolític va suposar la ruptura amb els modes de viure, relacionar-se i organitzar-se respecte el període anterior.

El projecte El Raval 6.000 anys d’història està promogut per la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), en el marc de Raval Cultural, i compta amb la col·laboració del Districte de Ciutat Vella i l’Eix Comercial del Raval.

Entrada lliure.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.