Seminari sobre etnoarqueologia i poblacions nòmades: “Steppe nomads and their dogs: a crucial bond”

Image (1) Steppe-nomads.jpg for post 18787El proper divendres 5 de desembre 17,00 hores a la UPF està programat el seminari: “Steppe nomads and their dogs: a crucial bond”, a càrrec de Francesca Lugli, investigadora de la Societat Italiana per l’Etnoarqueologia, que en la seva recerca explora les relacions entre els gossos i les poblacions pastorals en zones de condicions climàtiques extremes.

A partir de l’estudi de poblacions actuals que habiten les estepes de Mongòlia i Sibèria, la xerrada mostrarà una aproximació inter-disciplinar basada en l’etnoarqueologia per investigar les dinàmiques que van afavorir la domesticació de cans i entendre el seu paper en grups nòmades, especialment en aquelles àrees en què la vida pastoral està amenaçada per espècies predadores com els llops.

Lloc: Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Ciutadella, Ramon Trias Fargas, 25‐27, edifici Mercè Rodoreda, Aula 24.023

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.