Congrés “Història local, l’estat de la qüestió”, a Sant Andreu de Palomar (Barcelona)

Image (1) congres_hist_local_546b245961be1.jpg for post 18718Durant els dies 20, 21 i 22 de març de 2015 se celebrarà a Sant Andreu de Palomar (Barcelona) el Congrés “Història local, l’estat de la qüestió”, organitzat pel Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i amb el suport de l’Institut Ramon Muntaner, la CCEPC, Tot Història Associació Cultural, Taller d’Història de Gràcia i Taller d’Història del Clot-Camp de l’Arpa.

L’objectiu d’aquest Congrés, emmarcat en l’Any Clapés, és reflexionar sobre la situació actual de la història local: com han influït les tecnologies de la informació en la recerca i difusió de la història local, quins són els protagonistes de la història local en l’actualitat, quines són les línies principals de recerca avui en el marc de la història local, quina presència té la història local en l’ensenyament, i altres questions relacionades amb aquesta temàtica.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.