Conferència: “Seguint el rastre dels antics pobladors” a l’Espai Orígens de Camarasa

Image (1) espai-origens.jpg for post 18704El proper dissabte 29 de novembre a les 19,00h tindrà lloc a l’Espai Orígens (Ctra. C13, km 44, Camarasa) la conferència: “Seguint el rastre dels antics pobladors”, a càrrec de Jezabel Pizarro Barberà, arqueòloga, i Miquel Roy Sunyer, geòleg.

En aquesta xerrada s’explicarà el projecte de prospeccions arqueològiques que du a terme a l’Alta Noguera el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona a l’Alta Noguera des de fa anys. Gràcies a aquestes prospeccions sistemàtiques s’han pogut localitzar jaciments importants com l’Abric Pizarro de Vilamajor.

L’assistència és gratuïta, amb aforament limitat

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.