III Congres Internacional de la SECAH – Ex Officina Hispana: “Amphorae ex Hispania. Paisajes de producción y de consumo”

El III Congrés Internacional de la Sociedad de Estudios de la Cerámica Antigua en Hispania (SECAH) se celebrarà del 10 al 13 de desembre de 2014 en la ciutat de Tarragona. La entitat organitzadora serà la SECAH junt amb l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), i compta amb el suport institucional del Ministerio de Economía y Competitividad i de la Universitat Rovira i Virgili.

La SECAH – Ex Officina Hispana ha celebrat anteriorment dos congressos internacionals sobre ceràmiques hispanes, que es realitzen bianualment. El primer en març del 2011 en la Universidad de Cádiz, amb la col·laboració de l’equip del Professor Darío Bernal Casasola, i el segon l’abril de 2013 en la Universidad de Minho y el Museo Don Diogo de Sousa de Braga, a càrrec de l’equip del Professor Rui Morais.

Els Congressos de la SECAH estan estructurats en dues seccions: la primera -Secció Temàtica – sobre un tema monogràfic, que canvia en cada edició, que en aquesta edició tractarà sobre les àmfores hispanes;  i la Secció General, destinada a presentar estudis inèdits sobre ceramologia, de qualsevol tipologia, especialment en la Península Ibèrica, així como en las províncies y territoris limítrofes.

El període d’inscripcions sense intervenció està obert fins al 5 de desembre.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.