Curs: “Pellofes i ploms eclesiàstics: un patrimoni numismàtic per descobrir”

Image (1) pellofes.jpg for post 18530Els dies 26 i 27 de novembre, el Gabinet Numismàtic de Catalunya dedica el curs d’història monetària hispànica, que enguany arriba a la seva divuitena edició, a analitzar un patrimoni numismàtic eclesiàstic molt poc conegut: les fitxes o getons que, amb el nom de ploms o pellofes, van ser utilitzats en el dia a dia de moltes comunitats religioses amb una finalitat paramonetal.

Aquest curs, organitzat pel Museu Nacional d’Art de Catalunya, reunirà als principals estudiosos del tema en una trobada monogràfica que facilitarà establir un estat de la qüestió des de diverses perspectives complementàries.

Llocs de les sessions:

– Dimecres 26: Sala Mercè de la Catedral de Barcelona
– Dijous 27: Auditori del Museu Nacional d’Art de Catalunya

| Per a més informació cliqueu aquí |

| Descarregueu el programa en pdf |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.