Jornada de debat i reflexió sobre arqueologia clàssica i món antic a l’ICAC

Image (1) 10-aniv-ICAC.jpg for post 18208El divendres 21 de novembre, de 09,45 a 14,00 hores, l’ICAC organitza a la seva seu una jornada de celebració del desè aniversari de la seva fundació, sota el títol genèric de: “Tants caps, tants barrets? Noves maneres de pensar el món antic avui i demà”.

Amb motiu dels deu anys d’existència, l’ICAC proposa dedicar un dia al debat i a la reflexió sobre com plantejar els grans temes de futur que afectaran els estudis la recerca sobre arqueologia clàssica i món antic en general. Es planteja com una jornada de portes obertes sui generis adreçada a totes aquelles persones que senten un especial interès pel món antic.

La jornada començarà amb una xerrada d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia i de Co-Society. A continuació hi haurà un debat plenari “Quins objectes de recerca? Com podem fer-los atractius al món contemporani des de la perspectiva de la internacionalització i de l’H2020?”, moderat per Miguel Ángel Cau, professor d’investigació ICREA adscrit a la UB. Finalment es formaran dos grups, cada un dels quals debatrà i treballarà un tema diferent: l’un, “Com formem? Quin jove talent volem?”, moderat per Josep Burch, professor de la UdG, i l’altre, “Com compartim el coneixement que generem? Com i per a qui disseminem?”, moderat per Joan Santacana, professor de la UB. Una darrera sessió plenària recollirà les reflexions i els possibles camins de futur.

Confirmació d’assistència al correu electrònic eesquinas@icac.cat o al telèfon 977 24 91 33 (extensió 220), abans del 19 de novembre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.