Jornada de debat i reflexió sobre arqueologia clàssica i món antic a l’ICAC

Image (1) 10-aniv-ICAC.jpg for post 18208El divendres 21 de novembre, de 09,45 a 14,00 hores, l’ICAC organitza a la seva seu una jornada de celebració del desè aniversari de la seva fundació, sota el títol genèric de: “Tants caps, tants barrets? Noves maneres de pensar el món antic avui i demà”.

Amb motiu dels deu anys d’existència, l’ICAC proposa dedicar un dia al debat i a la reflexió sobre com plantejar els grans temes de futur que afectaran els estudis la recerca sobre arqueologia clàssica i món antic en general. Es planteja com una jornada de portes obertes sui generis adreçada a totes aquelles persones que senten un especial interès pel món antic.

La jornada començarà amb una xerrada d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia i de Co-Society. A continuació hi haurà un debat plenari “Quins objectes de recerca? Com podem fer-los atractius al món contemporani des de la perspectiva de la internacionalització i de l’H2020?”, moderat per Miguel Ángel Cau, professor d’investigació ICREA adscrit a la UB. Finalment es formaran dos grups, cada un dels quals debatrà i treballarà un tema diferent: l’un, “Com formem? Quin jove talent volem?”, moderat per Josep Burch, professor de la UdG, i l’altre, “Com compartim el coneixement que generem? Com i per a qui disseminem?”, moderat per Joan Santacana, professor de la UB. Una darrera sessió plenària recollirà les reflexions i els possibles camins de futur.

Confirmació d’assistència al correu electrònic eesquinas@icac.cat o al telèfon 977 24 91 33 (extensió 220), abans del 19 de novembre.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.