Ofertes per estudiar amb el grup de recerca CaSEs (Complexity and Socio-Ecological Dynamics, UPF i IMF-CSIC)

Image (1) Grup-de-recerca-CaSEs.jpg for post 18583El grup de recerca CaSEs (Complexity and Socio-Ecological Dynamics, UPF i IMF-CSIC) busca estudiants i joves investigadors interessats en desenvolupar projectes de recerca dins les línies d’investigació que el grup coordina a través d’una xarxa acadèmica internacional.

El grup també forma part de la xarxa AESOP-Erasmus Mundus (European and South African Partnership on Heritage and Past), amb convocatòries obertes de beques per realitzar cursos de màster, doctorat i post-doctorat a institucions i centres de recerca sud-africanes.

| Descarregueu full informatiu clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.