2n Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal: “August i les províncies occidentals. 2000 aniversari de la mort d’August”

Image (1) tarracobiennal.jpg for post 18562Com havíem anunciat fa un temps en aquesta web, el proper dia 26 de novembre començarà el 2n Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal, que se celebrarà a Tarragona fins el dia 29 de novembre.

Amb aquest motiu ahir va tenir lloc una reunió entre el conseller de Cultura, Ferran Mascarell i els representants de la Fundació Privada Mútua Catalana, organitzadors d’aquest segon Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal, per perfilar els darrers detalls sobre l’esdeveniment.

El Congrés es titula: “August i les províncies occidentals. 2000 aniversari de la mort d’August”,  i gira al voltant de la figura de l’emperador August, ja que enguany se celebren els dos mil anys de la seva mort.

| Per ampliar aquesta notícia cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.