Conferència: “El jaciment arqueològic de Palous (Camarasa) i el seu entorn” a l’Espai Orígens, de Camarasa

Image (1) conferencia-camarasa.jpg for post 18271El proper divendres 14 de novembre de 2014 a les 19,30 hores tindrà lloc, a l’Espai Orígens (Ctra. C-13, km 44, Camarasa) la conferència: “El jaciment arqueològic de Palous (Camarasa) i el seu entorn”, a càrrec de Carme Alòs i Eva Solanes (Museu de la Noguera).

Aquesta xerrada s’inscriu dintre del cicle de conferències: “Ciència a l’abast“, un cicle amb debat posterior, que constitueix un format ideal per comunicar sobre el passat, el patrimoni i la seva rendibilització social.

Assistència gratuïta, amb aforament limitat

Per a més informació: tel. 973 420 427  /  info@espaiorigens.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.