Aquesta tarda, xerrada: “La vil·la romana del Pont del Treball: present, passat i futur de les restes descobertes a la Sagrera”

Image (1) xerrada-la-Sagrara.jpg for post 18457Avui dilluns 10 de novembre a les 19,00 hores tindrà lloc la xerrada: “La vil·la romana del Pont del Treball: present, passat i futur de les restes descobertes a la Sagrera”, a càrrec de Daniel Alcubierre i Jordi Ardiaca, directors de l’excavació, i Josep Pujades, responsable d’intervencions arqueològiques del Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta conferència forma part del III cicle de Diàlegs tècnics sobre patrimoni arquitectònic, que organitzen l’Agrupació Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC conjuntament al voltant de les intervencions en el patrimoni arquitectònic, des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Lloc: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, plaça Nova, 5, 5a planta, de Barcelona

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.