Aquesta tarda, xerrada: “La vil·la romana del Pont del Treball: present, passat i futur de les restes descobertes a la Sagrera”

Image (1) xerrada-la-Sagrara.jpg for post 18457Avui dilluns 10 de novembre a les 19,00 hores tindrà lloc la xerrada: “La vil·la romana del Pont del Treball: present, passat i futur de les restes descobertes a la Sagrera”, a càrrec de Daniel Alcubierre i Jordi Ardiaca, directors de l’excavació, i Josep Pujades, responsable d’intervencions arqueològiques del Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta conferència forma part del III cicle de Diàlegs tècnics sobre patrimoni arquitectònic, que organitzen l’Agrupació Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC conjuntament al voltant de les intervencions en el patrimoni arquitectònic, des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Lloc: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, plaça Nova, 5, 5a planta, de Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.