Presentació del llibre: “Geología y Paleontología para aficionados. Excursiones por el Pallars y el Alt Urgell”

Image (1) llibre-geologia-i-paleontologia.jpg for post 18402El proper dimecres 12 de novembre, a les 19,00 h, se celebrarà a la seu de l’Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Minas y Energía, a Madrid, l’acte de presentació de l’edició en castellà del llibre pòstum de Nieves López Martínez: “Geología y Paleontología para aficionados. Excursiones por el Pallars y el Alt Urgell”.

Aquest llibre, publicat el 2013, es presenta ara a Madrid, a la Sala d’Actes de l’Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Minas y Energía (c/ Ríos Rosas, 21). L’acte està organitzat per l’Instituto Geológico y Minero de España en col·laboració amb l’ETSI de Minas y Energía i la Universidad Complutense de Madrid.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.