Presentació del llibre: “El conflent subterrani. Cova Lachambre. La cova més gran de Catalunya”, al Centre Excursionista de Terrassa

Image (1) cova-lachambre.jpg for post 18154Demà dijous 23 d’octubre a les 20,15 a la sala Àngel Casanovas del Centre Excursionista de Terrassa (c/ Sant Llorenç, 10) està prevista la presentació del llibre: “El conflent subterrani. Cova Lachambre. La cova més gran de Catalunya”, que han realitzat conjuntament Joan Madurell i Manel Llenas en la doble condició d’espeleòlegs de l’Espeleoclub de Sabadell i paleontòlegs de l’ICP. Al llibre es detalla bàsicament la morfologia del complexe càrstic, i s’inclou també un capítol sobre paleontologia.

A l’acte es projectarà un audiovisual que és un recorregut virtual per l’interior visitant les principals galeries d’aquesta cavitat, la més llarga de Catalunya, amb 26,8 km.

Des de fa més de quatre anys l’ICP col·labora amb el Col·lectiu Conflent Subterrani en la recerca espeleològica i paleontològica al complexe càrstic de Lachambre, a prop de Prada de Conflent, el conjunt de coves més gran de Catalunya, inclòs recentment a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.