La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2014-2015

Image (1) portada-tribuna-2014-2015.jpg for post 17767El proper dia 5 de novembre començarà el nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia, amb 17 conferències programades fins al pròxim juliol. Com sempre, les sessions es faran a la sala d’actes de Palau Marc, els dimecres a les 19:00h. Com venim fent els darrers anys, les conferències s’emetran per vídeostreaming i estaran disponibles en vídeo a partir de l’endemà de cada xerrada en aquesta web.

En aquesta primera sessió de la temporada, la Subdirectora general del Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic, Elsa Ibar, presentarà el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2014-2015. Tot seguit començarà la primera de les conferències d’aquesta temporada: “El Camp de les Lloses un exemple d’implantació militar al territori d’època romanorepublicana (Tona, Barcelona)”, que anirà a càrrec de Montserrat Duran, Imma Mestres i Jordi Principal, i serà moderada per Isabel Rodà.

| Descarregueu el programa en PDF |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.