VIII Encuentro de Gestores del Patrimonio Mundial en España a Tarragona i a Poblet

Image (1) encuentro-de-gestores.jpg for post 17928Els proppassats dies 2 i 3 d’octubre es va celebrar, a Tarragona i a Poblet respectivament, el VIII Encuentro de Gestores del Patrimonio Mundial en España, coorganitzat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Ciudades Patrimonio de la Humanidad, Monestir de Poblet i Ajuntament de Tarragona, que enguany es va desenvolupar sota el marc temàtic: “El patrimonio inteligente. Hacia modelos de innovación y progreso sostenible”.

Es tracta d’unes jornades que se celebren anualment en llocs inscrits a la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO per tractar temes de gestió del patrimoni. En aquesta edició hi han assistit el Director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni i arqueòlegs i arquitectes del Departament de Cultura.

A les jornades es van desenvolupar diverses de ponències sobre temes de patrimoni intel·ligent i també 4 grups de treball, d’on es van extreure un seguit de conclusions que seran donades a conèixer properament. Durant es jornades, els assistents van realitzar visitar el Circ romà de Tarragona i el Monestir de Poblet

| Descarregueu el programa en pdf |

| Galeria d’imatges |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.