Activitats de cap de setmana: Programa de famílies “Vine al Museu en família… pots fer una gran descoberta!”, al MNAT

Image (1) vine-al-museu-en-família.jpg for post 17909Aquest diumenge 12 d’octubre a les 11,00 hores i dins del programa de famílies “Vine al Museu en família… pots fer una gran descoberta!”, el MNAT ofereix un dels seus tallers adreçats a públic familiar.

Amb l’objectiu de difondre el llegat romà i el seu entorn a traves d’un seguit activitats lúdiques, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona proposa l’activitat: Vine a fer d’arqueòleg amb l’activitat “Encaixa la Història!”, per donar a conèixer que són i com treballen els arqueòlegs i de quina manera l’arqueologia és una eina que  ajuda a comprendre l’evolució de la societat i la cultura.

Durada: 2 hores
Preu: 5€ per persona
Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)

Es necessita reserva prèvia als  telèfons: 977 251515  /  977 236209.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.