Sessió dels Seminaris Tecnològics de la UB: “Avaluació de la qualitat ecològica de materials carbonatats”

Image (1) ccit.jpg for post 17629 Dintre dels dels Seminaris Tecnològics organitzats pels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB), el proper 29 d’octubre de 10,30h a 11,30h tindrà lloc la xerrada: “Avaluació de la qualitat ecològica de materials carbonatats”, a càrrec del Dr. Joan Salvador Mestres, responsable de la Unitat de Datació per Radiocarboni.

El diòxid de carboni és un dels gasos presents a l‘atmosfera capaços d’exercir l’efecte hivernacle. Davant el temor d’un canvi climàtic, conseqüència de l’escalfament global que pateix la Terra a causa de l’efecte hivernacle, les Administracions comencen a limitar les emissions d’aquest gas a l’atmosfera, i sobre tot, a regular el seu contingut de carboni biogènic i de carboni d’origen fòssil, per a la qual cosa l’anàlisi de 14C és una eina imprescindible.

La sessió se celebrarà a l’Aula dels CCiTUB. Edifici CCiTUB, 1ª planta. c/Lluís Solé i Sabarís, 1-3, de Barcelona, i és de lliure accés, amb aforament limitat.

| Feu la inscripció clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.