Diploma de Postgrau en Arqueologia Funerària a la Universitat de Girona

Image (1) curs_arqueologia-funeraria.jpg for post 17818El dijous 20 de novembre a les 16,40 hores, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, tindrà lloc la sessió informativa del Diploma de Postgrau sobre Arqueologia Funerària que organitza el Departament d’Història i Història de l’Art de l’UdG.

Aquest Curs de Postgrau d’Arqueologia Funerària ofereix una formació teòrica i pràctica que aporta el marc instrumental i conceptual necessari per a l’estudi i anàlisi d’estructures i espais funeraris i restes humanes arqueològiques.

El curs es realitzarà a la Facultat de Lletres, entre el 15 de gener i el 30 de setembre de 2015, els dijous de 17,00 a 20,00h i els divendres de 15,30 a 18,30, i inclou pràctiques curriculars d’excavació en una necròpolis, al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries.

Els objectius principals del curs són:

  • Conèixer els principals mètodes de l’osteologia aplicats al coneixement de les formes de vida en el passat a partir de l’anàlisi de restes humanes.
  • Conèixer les potencialitats i usos de les tècniques bioarqueològiques aplicades a les restes humanes en arqueologia.
  • Conèixer els sistemes d’excavació i registre d’espais funeraris i restes humanes arqueològiques.
  • Conèixer i identificar les principals característiques tipològiques de les estructures i espais funeraris arqueològics des de la prehistòria fins als nostres dies.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.