VII Festa Ibèrica a Premià de Dalt

Image (1) festa-iberica-premia.jpg for post 17590El proper diumenge 28 de setembre se celebrarà la VII Festa Ibèrica a Premià de Dalt. Al llarg de tota la jornada es desenvoluparà un extens programa d’activitats al voltant de la cultura ibèrica adreçat públic familiar i adult. Les activitats es desenvoluparan al poblat ibèric de la Cadira del Bisbe.

En la VII edició el públic en general podrà apropar-se a la història i la cultura dels antics pobladors del Maresme mitjançant  visites guiades teatralitzades, tallers experimentals i xerrades dinamitzades que ens aproparan a la cultura ibèrica al Maresme.

Tant les activitats com el  servei de transport són gratuïts.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s