“Endinsa’t a l’època romana”, activitats a l’assentament romà del can Tacó – Turó d’en Roina

Image (1) mons-observans.jpg for post 17649El proper dijous, 25 de setembre, a les 20,00 hores, a l’assentament romà de Can Tacó- Mons Observans es farà la conferència que impartirà l’escriptor valencià Santiago Posteguillo a l’entorn de la trilogia de novel·la històrica que va dedicar al general romà Publi Corneli Escipió (Africanus).

La xerrada estarà precedida per un taller que oferiran els arqueòlegs de KuanUm sobre l’alimentació de l’exèrcit romà, que començarà a les 19,00 hores. Els actes continuaran el diumenge amb una jornada de portes obertes al jaciment, amb visites guiades i teatralitzades i tallers de reconstrucció històrica.

Aquestes activitats formen part dels actes de celebració de les Jornades Europees del Patrimoni d’enguany. Es tracta d’una activitat gratuïta que requereix d’inscripció prèvia.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.