Presentació del llibre: “L’arquitectura domèstica d’època tardorepublicana i altimperial a les ciutats romanes de Catalunya”

Image (1) presentació-llibre1.jpg for post 17616El proper dijous 25 de setembre, a les 19,00 hores, tindrà lloc la presentació del llibre de l’autora Ada Cortés: “L’arquitectura domèstica d’època tardorepublicana i altimperial a les ciutats romanes de Catalunya”, editat per l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l’acte, que se celebrarà a la Sala Prat de la Riba de l’IEC (c/ del Carme, 47, de Barcelona), intervindràn Joandomènec Ros, president de l’IEC; Teresa Cabré, degana de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB; Luisa Migliorati, professora de la Universitat de Roma, La Sapienza; Marta Santos, directora del Museu Arqueològic de Catalunya Empúries, i l’autora del llibre.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.