Seminari d’arqueometria: “La explotación y comercio de los recursos naturales al Norte de la Hispania romana: lapis, metalla, aqua”

Els propers dijous 9 i divendres 10 d’octubre del 2014 se celebrarà el seminari de final del projecte I+D HAR2011-25011. MINECO: “Seminari d’arqueometria. La explotación y comercio de los recursos naturales al Norte de la Hispania romana: lapis, metalla, aqua“, que coordinen Isabel Rodà (UAB-ICAC) i Ana de Mesa (ICAC-UAB).

Les jornades tindràn lloc a la seu de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat, s/n, de Tarragona). Només la sessió del segon dia, que consta de cinc conferències, està oberta a tothom, per tant, encara que la inscripció és gratuïta, s’ha de tramitar seguint les indicacions del programa.

|

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.