Conferència: “Els primers ceramistes arribats al Raval fa 6.000 anys”

Image (1) CARTELL-ceramistes.jpg for post 17510El proper dimecres 17 de setembre de 2014 a les 17,00 hores està prevista la conferència: “Els primers ceramistes arribats al Raval fa 6.000 anys”, que anirà a càrrec del Dr. Xavier Oms, de la Universitat de Barcelona.

La xerrada tindrà lloc al Casal de Barri Folch i Torres (C/ Reina Amàlia, 31, de Barcelona). Un cop finalitzada es realitzarà la visita al taller del ceramista artesà Mario Real. Aquesta activitat s’inclou en el marc del projecte: “El Raval, 6.000 anys d’història“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s