Conferència “Arqueologia de la guerra al Camp de Tarragona (segles III-I aC)”

Image (1) molí-de-les-tres-eres.jpg for post 17499Demà dimarts 9 de setembre del 2014 a les 20:00 hores està programada la conferència “Arqueologia de la guerra al Camp de Tarragona (segles III-I aC)”, a càrrec de Jordi López Vilar, investigador de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica adscrit a la URV, al Museu Molí de les Tres Eres, a Cambrils.

La conferència forma part de l’acte d’inici oficial del curs 2014-2015 de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils, i està organitzat per l’Antena del Coneixement URV i el Museu d’Història de Cambrils, amb la col·laboració de l’ICAC i el Centre d’Estudis Cambrilencs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s