Jornada de presentació de les propostes didàctiques i de serveis del MNAT

Image (1) MNAT.jpg for post 17485Demà dissabte 6 de setembre a les 10:00h, al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5) tindrà lloc la jornada de presentació de les propostes didàctiques i de serveis del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona per aquest nou curs.

Sota el títol: “Museu Nacional Arqueològic de Tarragona: un viatge a la cultura romana”, el MNAT presenta tot un seguit d’activitats i recursos per facilitar el coneixement de la nostra història, i d’oferir als públics diferents propostes amb l’objectiu de difondre el patrimoni conservat de la ciutat romana de Tàrraco i de la seva àrea d’influència.

Entre les novetats d’enguany el MNAT posa en marxa un nou taller “Centcelles, un còmic en mosaic!, al conjunt monumental de Centcelles (Constantí)”, i també un ventall de visites comentades als diferents centres que depenen del MNAT en diferents idiomes i dirigides a diferents tipus de públics i objectius.

Durant la jornada es presentarà el catàleg conjunt de l’oferta educativa dels museus de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’espai virtual patrimoni.edu, una guia i un portal que recullen el projecte educatiu del patrimoni cultural i els recursos que ofereixen els museus, monuments i jaciments.

El programa de la jornada serà el següent:

  • 10,00: Arribada i lliurament de materials i benvinguda
  • 10,25: Presentació del projecte educatiu del MNAT amb les noves propostes
  • 10,55: Presentació del catàleg de l’oferta educativa conjunta de l’ACPC i l’espai virtual http://www.patrimoni.edu
  • 11,15: Pausa-cafè
  • 11,30: Recorregut per les sales permanents del Museu Arqueològic amb la presentació dels materials dels diferents tallers
  • 13,15: Visita a l’exposició temporal “Històries de tocador” i presentació de les activitats programades.
  • 14,00: Visionat de l’audiovisual Tarraco, ciuitas ubi uer aeternum est (Tàrraco, la ciutat on la primavera és eterna) (optatiu)

És necessaria la confirmació d’assistència:  tel. 977 25 15 15 / fax 977 25 22 86 / mnat@gencat.cat

| Descarregueu la guia de serveis i activitats didàctiques clicant aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.