XVII Congrés de la Asociación de Ceramología a Ojós (Múrcia): “En torno a la cerámica medieval de los siglos VIII-XV”

Image (1) congrés-ceramica1.jpg for post 17451Del 13 al 16 de novembre de 2014 està previst que se celebri el XVII Congrés de la Asociación de Ceramología que, en aquesta edició, compta amb l’Ajuntament d’Ojós (Murcia) com a amfitrió. Sota el títol “En torno a la cerámica medieval de los ss. VIII-XV”, es proposa fomentar l’estudi, aprofundir i millorar la divulgació de la ceràmica medieval, presentant contextos ceramològics musulmans, cristians i jueus, on es pot considerar la ceràmica como a vehicle que ha estat capaç de reviure la trobada de les tres cultures.

L’objectiu d’aquest Congrés és presentar la ceràmica medieval en espais urbans y rurals, revisant els diferents contextos arqueològics, i a la vegada posant de relleu les vinculacions existents entre jaciments rurals i urbans, l’evolució i canvis de formes.

Durant la celebració del congrés estan previstes visites a espais patrimonials i museus representatius de la regió de les ciutats de Múrcia y Cartagena, molts d’ells receptacles de les col·leccions de ceràmica més destacades de la regió de Múrcia d’època medieval, entre d’altres.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.